Search:
 
 
 

Variabele Frequentie Regelaar

Variabele Frequentie Regelaar

WormwielreductorenJI160

Economische vector gestuurde frequentie regelaar

De JI160 serie is compact, economisch en duurzaam. Met de vector gestuurde frequentie regelaars is het mogelijk om AC motoren aan te sturen op lage snelheid met een hoog koppel. De regelaar beschikt over verschillende beveiliging functies en wordt voornamelijk toegepast in kleine machines, landbouwmachines, kleine automatische productielijnen enzovoort.

JI500

Hoge prestatie vector gestuurde frequentie regelaar

De JI500 serie is een veelzijdige, hoge prestatie, makkelijk te gebruiken vector gestuurde frequentie regelaar met lange levensduur. De regelaar is geschikt voor vele toepassingen bijvoorbeeld: industriële machines, ventilatoren, waterpomp sturingen en zware industrie zoals medium maalwerktuigen.

Eigenschappen van de frequentie regelaars:

Bouwgroottes van 25 tot en met 150

Koppels van 14Nm tot en met 3.000Nm

Uitgaande asmaten van 11mm tot en met 50mm

Overbrengingsverhoudingen van i=7,5 tot en met i=10.000

Vermogens vanaf 0,06kW tot en met 15kW

JRST-enkele-wormwielreductoren-met-volle-ingaande-as

Wormwielreductoren met volle ingaande as

De JRST serie wormwiel reductoren hebben een volle ingaande as. De aandrijving van de wormas…

meer info
JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren met iec input

De JRSTD serie wormwiel reductoren hebben een motorflens en een holle ingaande as…

meer info

De JRSTD / NMRV typen zijn voorzien van een IEC aanbouwflens type B5 (grote flens) of type B14a (kleine flens). Hierdoor kunnen standaard IEC motoren worden aangebouwd op de reductor.

De wormwieloverbrenging is beschikbaar in i=7,5 tot i=100. Met een dubbele wormwieloverbrenging kunnen overbrengingsverhoudingen worden behaald van maximaal i=10.000.

Afhankelijk van de applicatie kan er ook een ATEX keur nodig zijn op de wormwiel reductor. Ook hiervoor kunt u bij Euronorm terecht.

De wormwiel reductoren zijn leverbaar binnen de onderstaande scope:
• Bouwgroottes van 25 tot en met 150
• Koppels van 14Nm tot en met 3.000Nm
• Uitgaande asmaten van 11mm tot en met 50mm
• Overbrengingsverhoudingen van i=7,5 tot en met i=10.000
• Vermogens vanaf 0,06kW tot en met 15kW

Door de compacte bouwvorm van de wormwiel reductor zijn deze aandrijvingen geschikt voor legio toepassingen. Door de constante hoge kwaliteit en de concurrerende prijsstelling is de Euronorm wormwiel reductor een zeer geschikte aandrijving om toe te passen in machines en productieprocessen. De kwaliteit van de wormwieloverbrenging wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing een nauwkeurig geharde en geslepen wormas (grade 6) en een hoogwaardige wormwiel garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwieloverbrengingen op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.

CONTACT

EURONORM DRIVE SYSTEMS

+31 (0)252 228850

E-mail address
info@euronorm.nl

Contact
Contact details