Search:
Title Image

Transporteurs en vijzels

Transporteurs en vijzels

Transporteurs en vijzels zijn er in zeer veel verschillende grootten en snelheden. Daarbij zijn de omstandigheden waarin deze opereren ook erg divers. Binnen het Euronorm leveringsprogramma zijn er zeer veel mogelijkheden om tot goede oplossingen te komen voor deze toepassing. Zo zijn er opsteekreductoren (wormwielreductoren, wormtandreductoren, hypoïde reductoren en kegelwielkasten), rechte motorreductoren, planetaire reductoren en heavy duty reductoren beschikbaar om toe te passen.

Door de veelvoud aan mogelijkheden, brede kennis en de ruime ervaring kan Euronorm u goed adviseren over de juiste aandrijving én u deze snel en flexibel leveren.

Eigenschappen vijzel aandrijvingen:

wormwielreductoren, hypoïde reductoren, motorreductoren, planetaire reductoren en heavy duty tandwielkasten

holle assen met spie, holle assen met krimpschijven, volle assen met koppelingen of kettingwielen

geschikt voor horizontale, verticale en diagonale transporteurs en vijzels

opties zoals verzwaarde lagering, IP56+, zware coatings, aangepaste assen, etc.

Materialen: Aluminium, Gietijzer of RVS

JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren

Wormwielreductoren en hypoïdekasten zijn de meest eenvoudige en ook meest gebruikte oplossingen voor de kleinere transporteurs en vijzels…

meer info
Motorreductoren

Motorreductoren

Voor middelgrootte vijzels en transporteurs zijn motorreductoren in hun verschillende verschijningsvormen de de meest toegepaste…

meer info
Heavy Duty Tandwielkasten

Heavy Duty Tandwielkasten

Bij grote snellopende transporteurs en vijzels zijn heavy duty tandwielkasten de oplossing voor een lange en betrouwbare levensduur…

meer info
JRP Planetaire Reductoren

Planetaire reductoren

Transporteurs en vijzels met grote koppels en lage toerentallen zijn het werkingsgebied van planetaire tandwielkasten…

meer info

Transporteurs en Vijzels zijn veel voorkomende toepassingen bij Euronorm Drive Systems. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.