Search:
Title Image

Ventilatoren

Ventilatoren

Voor het aandrijven van ventilatoren heeft Euronorm diverse mogelijkheden in haar programma. Zo zijn er diverse soorten elektromotoren beschikbaar. Te denken valt dan aan standaard motoren, maar ook poolomschakelbare, energie-efficiënte en speciale motoren mogelijk. Motoren met verlengde assen, verhoogde balanceringsklasse en versterkte lagering behoren tot de mogelijkheden.

Voor de grotere ventilatoren met lagere toerentallen zijn er ook motorreductoren en heavy Duty tandwielkasten beschikbaar. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en andere omgevingsfactoren kan hier worden gekozen uit legio mogelijkheden.

Mogelijkheden voor ventilator aandrijvingen:

elektromotoren (2, 4, 6, 8 polig), motorreductoren en heavy duty tandwielkasten

opbouw van frequentieregelaars, ster/driehoek schakelaars of softstarters

ATEX keur mogelijk voor zowel de motoren als de motorreductoren

materialen: Aluminium, Gietijzer of RVS

hogere efficiency mogelijk (IE4+)

specials en maatwerk is mogelijk

elektromotor

ELEKTROMOTOREN

Euronorm heeft een breed aanbod aan (ATEX) elektromotoren voor pompen beschikbaar. Ook is er maatwerk…

meer info
Motorreductoren

MOTORREDUCTOREN

Euronorm heeft een breed aanbod aan Motorreductoren voor pompen beschikbaar. Ook is er maatwerk…

meer info
Heavy Duty Tandwielkasten

HEAVY DUTY TANDWIELKASTEN

Voor de grote pompen is de Heavy Duty tandwielkast de oplossing die een gegarandeerde werking gedurende lange tijd…

meer info
Motorreductoren RVS

RVS AANDRIJVINGEN

Met de RVS motoren, wormwielkasten en tandwielkasten is schoonmaken eenvoudiger, ziet uw productieruimte er schoner uit en…

meer info

Afhankelijk van de situatie kan er ook een ATEX keur nodig zijn of in geval van voedingsmiddelen is RVS wenselijk. Ook hiervoor heeft Euronorm geschikte ventilatoraandrijvingen in haar programma.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel motoren en reductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.