Search:
Title Image

Intern Transport

Intern Transport

Bij intern transport is een elektrische aandrijving de logische keuze. Er vindt geen (lokale) uitstoot plaats en het is geluidsarm. Euronorm heeft diverse mogelijkheden in haar programma voor interntransport applicaties. Voor transportbanen zijn diverse soorten elektromotoren en reductoren mogelijk. Voor hijs en liftapplicaties zijn wormwielreductoren en of motorreductoren icm met een remmotor de logische keuze.

Voor mobiele toepassingen zijn de gelijkstroommotoren weer een logische keuze al dan niet in combinatie met (energie-efficiënte) reductoren.

Ook voor speciale applicaties kunt u bij Euronorm terecht. Door de breedte van het pakket, de flexibiliteit en de beschikbare kennis zijn er vele mogelijkheden om op maat gemaakte aandrijvingen te ontwikkelen.

Mogelijkheden voor Intern Transport:

breed standaard programma dat geschikt is voor intern transport toepassingen

mogelijkheden voor stationaire (voor zowel lichtnet als krachtstroom) als mobiele (24-48Vdc) toepassingen

oplossingen beschikbaar voor hijsapplicaties

oplossingen beschikbaar voor horizontale transport bewegingen

maatwerk, specials en advisering voor diverse intern transport aandrijvingen

JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwiel reductoren

Wormwielreductoren in combinatie met ac of dc elektromotor is wereldwijde de meest toegepaste aandrijfwijze voor de…

meer info
Motorreductoren

Motor reductoren

Voor de zwaardere transportbanen, hijsbewegingen en andere iets zwaardere toepassingen is de motorreductor de logische…

meer info
elektromotor

Elektro motoren

Zowel 1-fase, 3-fase of gelijkstroom Elektromotoren zijn de logische keuze voor intern transport…

meer info
JRP Planetaire Reductoren

Planetaire Reductoren

Planetaire reductoren zijn de logische keuze voor zware en langzaam lopende aandrijvingen en voor wielaandrijvingen in mobiele…

meer info
Spindelhefelementen

Lineaire aandrijvingen

Lineaire aandrijvingen zijn toe te passen in diverse soorten verstellingen, wissels, hefbewegingen en meer…

meer info

Intern transport toepassingen zijn veel voorkomende toepassingen bij Euronorm Drive Systems. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.