Search:
Title Image

Maritieme Industrie

Maritieme Industrie

De maritieme toepassing stelt bijzondere eisen aan aandrijvingen. Bestendigheid tegen de elementen en de absolute betrouwbaarheid van alle componenten zijn essentieel voor aandrijvingen die in de Maritieme sector worden toegepast. Ook kunnen de aandrijvingen worden gecertificeerd (3.2).

Euronorm heeft veel ervaring in deze bijzondere sector en heeft oplossingen ontwikkeld die betrouwbaar zijn onder de zwaarste omstandigheden gedurende lange tijd. Niet onbelangrijk is ook nog eens de praktische aanpak, waarbij zoveel mogelijk complexe componenten worden vermeden. Dit resulteert in oplossingen die op termijn ook nog op eenvoudige wijze onderhouden kunnen worden.

Speciale locking actuators, diverse elektromotoren en een uitgebreide selectie aan reductoren, uiteraard vervaardigd uit gietijzer of RVS, zijn goed toepasbaar in de Maritieme sector

Mogelijkheden voor de maritieme industrie:

robuuste en betrouwbare aandrijvingen

diverse typen certificaten mogelijk

elektromotoren, diverse reductoren, lineaire aandrijvingen

zware afdichtingsklasses: IP56+, IP68 (onderwater toepassing) en IP69K

op de applicatie afgestemde coating/behandeling

Motorreductoren

Motor reductoren

Gietijzer motorreductoren vinden hun toepassing in verschillende werktuigen en applicaties aan boord…

meer info
elektromotor

Elektro motoren

Gietijzer elektromotoren al dan niet meer certificaten vormen een betrouwbare krachtbron voor diverse systemen en…

meer info
Heavy Duty Tandwielkasten

Heavy Duty Tandwielkasten

Grote vermogens, grote koppels vormen het toepassingsgebied van de Heavy Duty Tandwielkasten…

meer info
JRP Planetaire Reductoren

Planetaire reductoren

Lieren voor diverse applicaties, kaapstaanders en andere zware aandrijvingen vormen de belangrijkste toepassingsgroep voor…

meer info
Spindelhefelementen

Lineaire Aaandrijvingen

Lineaire aandrijvingen en dan in het bijzonder locking actuators zijn geschikt voor bovendekse opstellingen…

meer info
JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren

Gietijzer wormwielkasten vinden hun toepassing in eenvoudige werktuigen zoals lieren en zijn geschikt voor bovendekse…

meer info

De Maritieme industrie en Euronorm zijn al vele jaren met elkaar verbonden. Euronorm heeft hierdoor de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.