Search:
Title Image

Speciaalmachines

Speciaalmachines

Voor ieder probleem een maatwerkoplossing bedenken is het specialisme voor speciaalmachinebouwers. Dit vergt de nodige creativiteit en ervaring gecombineerd met een praktische en doelgerichte inslag.

Euronorm snapt als geen ander dat oplossingen in een keer goed moeten zijn en eigenlijk het liefste in de praktijk ook nog wat bijgesteld moeten kunnen worden. In de praktijk betekent dit een ingecalculeerde overmaat inbouwen zodat de applicatie net nog even wat sneller kan draaien of juist wat zwaarder belast mag worden.

Omdat speciaal machinebouw zich lastig laat plannen moet de aandrijving uit voorraad worden geleverd / geassembleerd worden. Euronorm heeft veel voorraad en is zeer flexibel, waarmee hieraan invulling wordt gegeven.

Mogelijkheden voor speciaalmachines:

kennis en ervaring in de speciaalmachinebouw

ruime voorraad aan motoren, wormwielvertragingen, motorreductoren, planetaire tandwielkasten, draaikranslagers en meer

flexibiliteit door eigen assemblage werkplaats, spuitcabine en metaalbewerkingsmachines

op de applicatie afgestemde servicefactoren

JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwiel reductoren

Wormwielreductoren vworden veelal toegepast in de speciaalmachinebouw. Vooral de eenvoudigere aandrijvingen…

meer info
Motorreductoren

Motor reductoren

De wat zwaardere meer kritischere aandrijvingen worden logischerwijs uitgevoerd met de meest toegepaste types…

meer info
elektromotor

Elektro motoren

AC, DC, servo en hydromotoren zijn de betrouwbare en meest logische krachtbronnen in de machinebouw…

meer info
JRP Planetaire Reductoren

Planetaire reductoren

Zware aandrijvingen voor langzaamlopende applicaties zijn het toepassingsgebied voor…

meer info
Spindelhefelementen

Lineaire aandrijvingen

Ook lineaire aandrijvingen vinden hun toepassing in speciaalmachines. Typische applicaties zijn hefsystemen, verstellingen en vergrendelingen…

meer info
industriele draaikranslagers

draaikrans lagers

Draaikranslagers vinden legio toepassingen in speciaalmachines. Te denken valt aan draaitafels, palletisers e.d…

meer info

Speciaal machinebouwers vertegenwoordigen de grootste groep klanten bij Euronorm Drive Systems. Euronorm heeft daarom de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.