Search:
Title Image

Theater en Entertainment industrie

Theater en Entertainment industrie

Voor de entertainment industrie gelden speciale richtlijnen betreft veiligheid (o.a. DIN 56921) en in vele gevallen is ook een zeer beperkte geluidsproductie een belangrijke eis.

Euronorm heeft veel ervaring met aandrijvingen voor de entertainment industrie en is goed op de hoogte welke servicefactoren te gebruiken om een veiligheidsfactor van 2 te bepalen bij een levensduur van minimaal 400 uur. Ook het gebruik van dubbele remmen (incl. microswitches) en speciale encoders icm spindeleindschakelaren is bekende materie.

Applicaties waarvoor Euronorm haar aandrijvingen voor heeft geleverd zijn oa. rijwerken, diverse soorten lieren/trekken, hefwerken en meer.

Mogelijkheden Theater en Entertainment:

wormwielreductoren, motorreductoren, draaikranslagers, elektromotoren en speciale dubbele remmen

kennis en ervaring van de branche en specifieke regelgeving (DIN56950)

speciale theater remmen: dubbel uitgevoerd, minimale geluidsproductie en voorzien van microcontacten

beschikking over rekenmodellen om efficiënt te komen tot de juiste selectie van componenten

JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren

Voor specifieke liertoepassingen in theaters worden wormwielreductoren gebruikt in combinatie met een remmotor…

meer info
Motorreductoren

Motorreductoren

Motorreductoren vormen de belangrijkste productengroep voor de entertainment industrie door de grote variëteit…

meer info
Spindelhefelementen

Lineaire aandrijvingen

Voor hefsystemen worden diverse soorten lineaire aandrijvingen toegepast zoals spindelhefelementen en lineaire actuators

meer info

Elektromotoren

Elektromotoren vormen de belangrijkste krachtbron in de entertainment industrie al dan niet in combinatie met speciale dubbele remmen…

meer info

De entertainment industrie vormt een belangrijke klantengroep bij Euronorm Drive Systems. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.